Glutenvrije thuisbakkerij

WelkomAlle produkten worden geproduceerd in een glutenvrije omgeving en wij bakken met glutenvrije grondstoffen voorzien van het officiele glutenvrije logo.

Onze producten zijn glutenvrij en lactosevrij. Er wordt gebruik gemaakt van een bakmengsel van glutenvrij-tarwezetmeel (<20 ppm) dat is verrijkt met ijzer en vitamine B-Complex. De toevoegingen zijn uiteraard ook allen glutenvrij en lactosevrij.

Over ons

Zoals vele mensen die geconfronteerd worden met een glutenvrij dieet ontstaat er een zoektocht naar lekker brood. Brood dat de smaak van het normale brood benadert en brood dat niet gaat brokkelen en goed elastisch blijft. Dit traject hebben wij ook afgelegd. Sinds 2000 zijn wij bezig met het smaakvol bakken van brood. Ons testpanel dat bestaat uit mensen met en zonder een glutenintolerantie. Zij beoordelen onze producten. Hierdoor zijn we in staat om de originele smaak zo dicht mogelijk te benaderen. Sinds 2016 verkopen wij onze producten. Ze zijn online te bestellen en kunnen bij ons worden afgehaald. Betalen doet u bij afleveren.

Glutenvrij, Tarwevrij en Lactosevrij

De producten worden uiteraard bereid met glutenvrije- en lactosevrije producten. Het bakmengsel voor de glutenvrije producten bevat melkpoeder maar door de bereiding zijn de producten lactosevrij. Alle producten zijn goed mee te nemen naar school, het werk en/of dagjes uit. Ze kruimelen en brokkelen niet.


Smaak en consistentie

Doordat vele mensen de producten hebben getest durven we dan ook wel te stellen dat de aangeboden producten goed van smaak en consistentie zijn. Het is veerkrachtig en ook na de diepvries is het vers en niet droog.

Bewaren in de diepvries

Alle producten zijn goed in de diepvries te bewaren. Wij adviseren echter om deze niet langer dan 14 dagen diepgevroren te bewaren omdat na deze termijn vocht onttrokken wordt aan de producten.

Pluspunten

  1. 3 dagen vers, buiten de koelkast
  2. Veerkrachtig
  3. Goed van smaak
  4. Vers gesneden
  5. Aangereikt met ijzer en vitamine B-complex
  6. Getest door mensen zonder glutenintolerantie voor smaakvergelijk
  7. Heeft u geen lactose- en of koemelkintolerantie of allergie, laat het ons weten dan houden wij hier bij het maken van met name gebak rekening mee
  8. Producten van VA-foods zijn bij ons te koop. Deze zijn altijd op voorraad. Heeft u vergeten ze te bestellen bij de bestelling van de versproducten, dan kunt u ze alsnog meekrijgen.
  9. Geef bij je bestelling je allergenen door.

Ontwikkelingen

Wij blijven onze producten ontwikkelen en het assortiment uitbreiden. 

Heeft u ideeen of mist u iets in het assortiment. Laat het ons weten.